Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Fondsen werven voor meer leefbaarheid

Grijp je kans op 11 juni

Loop je samen met andere bewoners of een vereniging al langer rond met een idee om de leefbaarheid in ons dorp, jullie buurt of wijk te vergroten? Maar kom je daarvoor geld tekort? Pak dan snel je agenda en reserveer dinsdagavond 11 juni van 18.00 uur tot even na 21.00 uur om naar een bijeenkomst van het Fondsenplein te gaan.

Daar kom je persoonlijk in contact met vertegenwoordigers van diverse landelijke en regionale fondsen die je mogelijk kunnen helpen om je plan mede te financieren of op een andere manier te ondersteunen. Er is die avond alle gelegenheid om in een-op-een gesprekken jouw vragen aan iemand van zo’n fonds te stellen. Daarnaast is er een markt en worden er presentaties gehouden met ook weer tips bij wie je moet zijn om financiële ondersteuning voor je plan(nen) te krijgen.

Je moet er even voor rijden met trein of auto: naar De Donderie in Roermond. Het Fondsenplein is er namelijk voor allerlei initiatieven in heel Limburg. Maar ja, er bestaat ook nog zoiets als carpoolen en de avond kan het realiseren van jullie initiatief heel wat dichterbij brengen. Enkele jaren geleden waren zulke fondsen ook heel belangrijk voor het realiseren van ons eigen Sociaal Centrum Eijsden!

Ga voor meer informatie over het programma, om welke fondsen het gaat en vooral ook om je aan te melden naar https://www.vkkl.nl/actueel/fondsenplein-limburg-11-juni-roermond/  

Fondsen werven voor meer leefbaarheid

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK