Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Plantjesmarkt '24: gezellig, mooi & kwaliteit

Na een intensieve periode van voorbereiding was het voor de vrijwilligers van werkgroep ‘Greuj & Bleuj’ zaterdag 18 mei tijd om te oogsten. De grote moestuin achter het gebouw van Sociaal Centrum Eijsden lag er weer heel uitnodigend bij voor de jaarlijkse plantjesmarkt. Met dit jaar ook nog eens speciale aandacht voor het randprogramma: de verkoop van spullen door de mozaïekclub en een aantal tuin- en tekenworkshops voor jong en oud.

Bij de start sliepen de zonnige weergoden blijkbaar nog. Hun collega’s van de miezerige regen hadden even vrij spel en dat drukte op dat moment natuurlijk het aantal bezoekers. Gelukkig brak wat later de zon nog regelmatig door en was er meteen meer belangstelling. Bezoekers spraken hun waardering uit voor de gezelligheid, de kwaliteit en het grote aanbod van plantjes én de organisatie. Dat had ook dit jaar alles te maken met de inzet en liefde waarmee al die SCE-vrijwilligers met groene vingers het hele jaar door twee keer per week in de Greuj & Bleuj moestuin aan de slag gaan.

Foto: Floor Lacroix

Plantjesmarkt '24: gezellig, mooi & kwaliteit

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK