Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

SCE is voor alle mensen in Eijsden

Een van de doelstellingen van Sociaal Centrum Eijsden voor dit jaar is om (nog) meer doelgroepen uit Eijsden te bereiken. En vervolgens hen vaker met elkaar in verbinding te brengen. Een mooi voorbeeld is de geslaagde wijnproeverij van zondag 23 juni. De weergoden ondersteunden dit initiatief van vrijwilliger Wim Ringens en enkele collega-vrijwilligers met het ideale weer voor een wijnproeverij.

Wim denkt al een tijdje mee hoe SCE meer kan betekenen voor met name dertigers en veertigers. Voor deze keer bedacht hij een Wijnproeverij+ -variant. Nee, niet met nog meer wijnen of bijpassende hapjes, maar door de mogelijkheid te bieden van goede kinderopvang onder begeleiding van studenten van Social Work Zuyd. Een schot in de roos, zo is te zien op de foto. Terwijl de ouders genoten van de wijnproeverij, verzorgd door Maison d’Elfant uit Beek, amuseerden de kinderen zich in de tuin of aan de spelletjestafel.

Een even geslaagde combinatie van een activiteit waarbij jongeren en ouderen elkaar ontmoeten zijn de middagen waarop Oekraïense kinderen bij SCE op een speelse manier Nederlands leren. Samen met de bezoekers van de dagbesteding. Zo komt ons Sociaal Centrum stap voor stap dichterbij het realiseren van de doelstelling ‘Sociaal Centrum Eijsden is er voor álle Eijsdenaren’.

SCE is voor alle mensen in Eijsden
SCE is voor alle mensen in Eijsden 2

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK